Dental Alliance
November 29, 2023

Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Neamț au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județul Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Neamț au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județul Neamț, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 117.220 de țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător și care trebuiau plasate sub un regim vamal, susceptibile a fi provenite din contrabandă.

În urma administrării materialului probator, față de un bărbat, de 51 de ani, din Gârcina, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap