Dental Alliance

Și Sănătatea intră în grevă, de la 1 iulie, cu un miting-repetiție pe 8 iunie

0
YRY Residence

Federaţia Solidaritatea Sanitară anunță că angajații din Sănătate vor organiza, pe 8 iunie, un miting de protest în Piaţa Victoriei din Capitală, iar din 1 iulie va fi declanșată greva generală.

„Precizăm că acţiunile de protest vor fi desfăşurate după numirea noului Guvern, pentru a maximiza şansele ca revendicările angajaţilor din sănătate să fie satisfăcute”, se arată într-un comunicat al Federației.

Sindicaliștii cer condiţii de muncă decente şi aplicarea proiectului de lege a salarizării stabilit cu Ministerul Sănătăţii, care să asigure reaşezarea în grila de salarizare a tuturor angajaţilor, începând cu asistentele medicale şi posibilitatea unei creşteri efective şi relevante a veniturilor. Ei mai solicită raportarea sporurilor pentru condiţiile de muncă la salariile de bază pentru personalul auxiliar sanitar, TESA şi muncitori sanitari şi raportarea sporurilor de tură şi pentru lucrul în zilele libere legale la salariile de bază în plată pentru toate categoriile de personal.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos





Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap