Dental Alliance
October 1, 2023

Șoferii din Neamț nu se învață minte: unul cu permis suspendat, altul drogat…

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În noaptea de 18 mai a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au depistat, pe strada Petru Movilă, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Piatra-Neamț, având permisul de conducere suspendat. În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au depistat, pe bulevardul Republicii, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Piatra-Neamț. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, acesta indicând o valoare pozitivă pentru methamphetamine. În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap