Dental Alliance

June 21, 2024

Siguranță rutieră în Piatra-Neamț, una din prioritățile candidatului PSD la primărie

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Poligonul din Piatra-Neamț urmează să fie modernizat. Asta și-a propus Adrian Niță, candidatul PSD la primăria municipiului Piatra-Neamț. Poligonul va fi transformat într-un spațiu modern și sigur pentru învățarea și practicarea conducerii auto.  

“În contextual în care au loc atât de multe accidente, educația rutieră este esențială și a devenit o altă preocupare a mandatului meu. Îmi doresc șoferi responsabili și mai multă siguranță în trafic, pentru toți participanții, atât șoferi, cât și pietoni” a declarat Adrian Niță, candidatul PSD la primăria Piatra-Neamț. 

La noul poligon din Piatra-Neamț va fi implementat un program de instruire pentru toți cei care își doresc să obțină permisul de conducere, iar focusul va fi pe siguranță și responsabilitate. În noul spațiu amenajat adecvat, viitorii șoferi vor căpăta experiența necesară în așa fel încât, atunci când ies în trafic, să fie mai experimentați.  

Pe lângă partea de educație rutieră, la noul poligon va exista și o parte recreativă și distractivă. Se va putea practica e-karting, ba chiar vor fi găzduite competiții în acest sens. Se va înființa un club de e-karting, destinat copiilor și adolescenților, cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani, cu scopul de a le dezvolta acestora coordonarea, respectul regulilor și spiritul competițional.  

Material comandat de PSD Neamț / CMF 21240002

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.