Dental Alliance

June 21, 2024

Lucian Micu: George Biciușcă a intrat în politică pentru același ideal – de a construi, de a face mai mult pentru orașul nostru, pentru a le oferi oamenilor un trai mai bun.

0
YRY Residence

Go Padel Roman

George Emilian Biciușcă este profesor, cu o vastă experiență în dezvoltarea proiectelor. Face parte din categoria antreprenorilor care, prin domeniul pe care-l deservește – construcții, cunoaște foarte bine realitățile din comunitatea noastră.
George Biciușcă a intrat în politică pentru același ideal – de a construi, de a face mai mult pentru orașul nostru, pentru a le oferi oamenilor un trai mai bun. Își cunoaște foarte bine meseria și știe că, pentru ca un proiect să iasă bine, nu este suficient să respecți doar ce a spus proiectantul, ci este nevoie să te implici personal, să stai la lucrări, să le supraveghezi și să te asiguri că totul iese de calitate, așa cum ai face în propria casă.
Îl apreciez pe George Biciușcă pentru faptul că este serios și implicat și cred că alături de mine și întreaga echipă a PSD putem relua ritmul accelerat de dezvoltare, pe care cu toții ni-l dorim pentru Roman.
________________________
PSD Neamț / CMF 21240002

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.