Dental Alliance

SMURoman: ”Doamna doctor Bora Iulia, director medical al SMUR va pleca la București să își continue studiile de Doctorat”

0
YRY Residence

”Va aducem la cunostinta ca incepand cu data de 1 februarie 2023, doamna doctor Bora Iulia, director medical al SMUR si singurul medic specialist in Ingrijiri Paliative din cadrul Compartimentului de Ingrijiri Paliative a SMUR, va pleca la Bucuresti sa isi continue studiile de Doctorat. Ii mulțumim pe această cale doamnei doctor Iulia Bora pentru buna conlucrare în toată perioada în care am făcut parte din aceeași echipă a SMU Roman și cu siguranță vom pastra legătura și pe viitor, putându-ne consulta în situații de cazuri medicale complexe.

Mentionam ca s-a primit o cerere de transfer din partea unui medic specialist in îngrijiri paliative, urmând ca acesta să-și înceapă activitatea la SMU Roman din 1.03.2023, până atunci fiind implicat în procedura de acreditare a spitalului de unde provine. Personalul medical din cadrul Compartimentului de Ingrijiri Paliative va lucra, în luna februarie 2023, în cadrul Secției de Chirurgie și a Sectiei de Pneumologie, unde oricum este nevoie de personal suplimentar în această perioadă. Vom profita de această perioadă și vom efectua o curatenie generala in spațiul Compartimentului de Ingrijiri Paliative.

Pe perioada lunii februarie, medicii din toate secțiile spitalului nostru vor îndruma pacienții și pe apartinătorii acestora către alte centre de îngrijiri paliative, urmând ca din 1 martie 2023, activitatea să se desfășoare în mod curent, în condiții optime. Postul de director medical va fi scos la concurs. Pana va fi ocupat prin concurs, atributiile de director medical vor fi preluate de doamna doctor Popescu Nicoleta, medic primar ATI. Ii multumim si ii dorim mult succes in continuare.” – comunicat al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap