Dental Alliance

June 21, 2024

Șofer depistat în trafic fără permis, conducând un autoturim neînmatriculat

0
YRY Residence

Go Padel Roman

La data de 1 august a.c., în intervalul orar 10:00-12:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, alături de cei din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț și jandarmii nemțeni, au acționat pe raza de competență, pentru prevenirea evenimentelor rutiere și a faptelor cu violență.

Astfel, în jurul orei 10:20, polițiștii au depistat pe Drumul Național 15C, în localitatea Brusturi, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din Târgu-Neamț. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat.Totodată, autoturismul în cauză avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 04 iunie a.c. În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a fi înmatriculat sau înregistrat și cu dreptul de a conduce suspendat.

Pentru celelalte abateri constate pe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 8.800 de lei, fiind reținute două permise de conducere și fiind retras un certificat de înmatriculare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.