Dental Alliance

Sprijinim aplicarea măsurilor de protecție sanitară în școli!

0
YRY Residence

Astăzi, după o vacanță de două săptămâni, elevii s-au reîntors la școală, iar în contextul numărului ridicat de cazuri de viroze respiratorii şi gripă, am solicitat fiecărei unități de învățământ să respecte cu strictețe normele sanitare.
Urmare a Instrucțiunii nr. 161 din 5 ianuarie 2023, emisă de Ministerul Sănătății, privind instituirea stării de alertă epidemiologică determinate de gripă, pentru ca procesul educaţional să se desfășoare în condiţii normale, am transmis ca stocurile de materiale dezinfectante și măști să fie actualizate și am recomandat conducerii școlilor să limiteze accesul persoanelor străine.
Am discutat cu asistenții medicali din cadrul Direcției de Asistență Socială, în vederea sprijinirii în realizarea triajului zilnic în colectivităţile şcolare, la începutul primei ore de curs a fiecărui schimb. De asemenea, oferim sprijin pentru realizarea serviciilor de dezinfecție, ori de câte ori acest lucru se impune și este solicitat.
Sănătatea este prioritară pentru noi și copiii noștri, iar împreună putem estompa răspândirea virusului gripal!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap