Dental Alliance

July 23, 2024

“Stupina din Pădure: O Poveste Dulce Despre Pasiunea pentru Apicultură”

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Stupina din Pădure, localizată în Oniceni, este un loc în care mierea capătă un gust special, datorită pasiunii și muncii depuse de soții Gabriel și Loredana Burghelea, apicultori cu experiență. Acest mic colț de rai pentru albine s-a transformat într-o afacere de succes, iar mierea de la Stupina din Pădure este mai mult decât un produs apicol – este o poveste de familie.

🐝 Povestea incepe cu doi stupi… Soții Burghelea au primit cadou doi stupi la cununia lor civilă, în 1997. Acești doi stupi au fost începutul unei pasiuni care a crescut cu fiecare an care a trecut. Din pădure, au prins alte trei roiuri și așa a luat naștere “Stupina din Pădure”.

O moștenire de familie Pasiunea pentru apicultură nu este o surpriză pentru Gabriel și Loredana, deoarece au crescut în familii unde iubirea pentru albine a fost transmisă din generație în generație. Această moștenire le-a oferit cunoștințele necesare pentru a gestiona stupii și a produce miere de calitate.

➡️ O provocare depășită Chiar dacă ambii soți au dezvoltat reacții alergice la înțepăturile de albine, această situație nu i-a descurajat să continue. “Nu există nicio senzație mai plăcută decât să simți cum albinele lucrează împreună cu tine pentru a produce un produs minunat,” spun Gabriel și Loredana.

🍯 Produse naturale la prețuri accesibile La Stupina din Pădure, clienții au ocazia de a achiziționa produse naturale la prețuri accesibile. De la miere la polen, propolis, lăptișor de matcă, apilarnil și păstură, această stupină oferă o gamă variată de produse apicole care îmbină tradiția cu calitatea.

📍 Livrare locală Stupina din Pădure livrează în orașele ROMAN și BACĂU, aducând produsele naturale direct în casele clienților din zonă. În plus, acești apicultori pasionați pot expedia produsele lor în restul țării și chiar în străinătate.

📞 Contactați producătorul local Pentru a comanda produsele de la Stupina din Pădure sau pentru a afla mai multe despre munca lor pasionată, puteți contacta producătorul local din Oniceni la numărul de telefon 0740 543 615.

❗️ Un apel către tineri Soții Burghelea își doresc ca și tinerii să descopere beneficiile produselor apicole, precum mierea, polenul, propolisul, lăptișorul de matcă, apilarnilul și păstura. O încercare dulce ca mierea nu strică, indiferent de vârstă. Prin pasiunea și munca lor, ei transmit o lecție valoroasă despre importanța apiculturii și a produselor naturale pentru sănătate și bunăstare.

Această poveste de familie de la Stupina din Pădure demonstrează că pasiunea și tradiția pot duce la crearea unor produse naturale de înaltă calitate care aduc beneficii atât pentru consumatori, cât și pentru mediul înconjurător.

Sursa PSD Neamt

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.