Dental Alliance
September 25, 2023

Sub influența băuturilor alcoolice un bărbat din Gherăești a furat o motocoasă și i-a dat foc

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 23 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, au fost sesizațip prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Gherăești, cu privire la faptul că fratele său, ar fi dat foc la o motocositoare.

Cu ocazia deplasării la fața locului şi în urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că la data de 23 iulie a.c., în jurul orelor 19:30, în timp un bărbat de 56 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns prin efracție într-o zonă a imobilului ce îi aparține surorii sale, de unde ar fi sustras o motocositoare şi un rucsac ce conținea  articole de îmbrăcăminte și scule, după care s-ar fi deplasat în exteriorul imobilului, unde le-ar fi incendiat, cauzând un prejudiciu de aproximativ 800 lei.

În urma documentării activității infracționale, față de bărbatul de 56 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap