Dental Alliance
October 2, 2023

Bazinul de înot din Roman intră în revizie anuală!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Mă bucur că Bazinul de înot de lângă Sala Sporturilor Roman, rămâne o atracție în zona Moldovei. De la începutul anului și până în prezent, am avut peste 15.000 de utilizatori care au beneficiat de înot de agrement, cursuri didactice, recuperare medicală și antrenamente de performanță.
De sâmbătă, 5 august și până luni, 21 august, vor avea loc activități de curățenie, igienizare și reparații care sunt efectuate anual.
Bazinul nostru a devenit o destinație preferată pentru locuitorii din Roman, dar și din zonele învecinate. Persoane de toate vârstele, adoptă un stil de viață sănătos și vin inclusiv la înot. Cu siguranță, faptul că Romanul oferă oportunități de învățare și performanță, se observă constant prin rezultatele pe care Clubul Sportiv Municipal Roman le obține și promovează.
Le mulțumesc tuturor celor care se implică activ în buna funcționare a acestei activități sportive! Vă invit, ca după această perioadă de revizie programată, să continuați să vă bucurați de toate beneficiile oferite de Bazinul de înot al municipiului nostru!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap