Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Ei sunt tinerii ce se aflau pe motocicleta care a spulberat o femeie pe E 85 între Tețcani și Iugani

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Avem filmul tragediei care a îndoliat două familii. În weekend, o femeie din Mircești a traversat strada printr-un loc nepermis și a fost izbită în plin de o motocicletă pe care se aflau doi soți. Soarele și viteza excesivă se pare că au avut o contribuție puternică în producerea tragediei.

Încă o tragedie în trafic, la limita județului Iași. Sâmbătă, trei persoane au murit după un cumplit accident rutier produs la hotarul dintre Gherăești și Mircești. Lucica Stan, o femeie de 58 de ani, din comuna ieșeană Mircești, se deplasa pe bicicletă spre locuința unor bătrâni de care avea grijă, în satul Iugani. Făcea asta zilnic și nimeni nu credea că sâmbătă va fi ultima dată. Ce s-a întâmplat de s-a ajuns la o asemenea tragedie?

Din câte se pare, Lucica s-ar fi angajat în traversarea străzii. Nu este clar dacă era pe bicicletă sau pe lângă ea. Cert este că femeia nu a fost observată de Silviu Buruiană, un bărbat de 38 de ani, care se afla pe o motocicletă alături de soția sa, Monica. Motociclistul a intrat în plin în femeie și în bicicletă.

Filmul tragediei care a îndoliat două familii: cine este de vină?

Impactul a fost extrem de puternic, iar în urma acestuia cele trei persoane implicate au intrat în stop cardio-respirator. Imediat, localnicii au cerut ajutor, apelând numărul unic de urgențe 112. A început o cursă de salvare contracronometru. Mai multe echipaje medicale, inclusiv cu elicopterul SMURD, și-au făcut apariția în zonă. Din păcate, victimele s-au stins pe rând. Leziunile pe care le-au suferit după impact au fost incompatibile cu viața.

Dosar penal, întocmit după producerea tragediei

Cine este vinovat? Rămâne să se stabilească. Cert este că, în momentul producerii accidentului, soarele bătea chiar în ochii motociclistului. Totuși, dacă femeia nu s-ar fi angajați în traversarea străzii, impactul nu ar fi avut loc.

„La data de 22 iulie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN2-E85, în afara localității Gherăeștii Noi. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că între o motocicletă pe care se aflau 2 persoane și o bicicletă ar fi avut loc o coliziune, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei. Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul celor trei persoane. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a transmis insp. Ciofu Ramona, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Sursa foto BZI.RO

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.