Dental Alliance
April 19, 2024

Sunteți în căutarea unor servicii de reparații ochelari în Roman? Aflați despre ce oferă EXPERTOPTIC

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Ideea de a purta ochelari de vedere nu mai este o problemă atât de mare în zilele noastre. Dacă înainte erau subiect de bullying în școli sau alte instituții, astăzi vorbim despre o altfel de abordare.

Nu putem vorbi neapărat despre o schimbare în rândul oamenilor, ci mai degrabă despre o conștientizare a nevoii de a purta o pereche de ochelari. Mai mult decât atât, acum sunt considerați un accesoriu important ce completează ținutele. Această trecere de la negare la acceptare ne-a făcut să avem mai multă grijă de vederea noastră, să mergem mai des la consultații și să purtăm o pereche de ochelari.

Acest lucru este datorat și faptului că în momentul de față putem găsi multe magazine de optică medicală ce vin cu o gamă foarte diversificată de ochelari de unde putem alege. Diferite modele care de care mai interesante și mai atractive pentru publicul țintă.

Cauzele problemelor de vedere    

Studiile arată că tot mai multe persoane sunt purtătoare de ochelari sau au nevoie de aceste accesorii pentru a-și corecta vederea. Vorbim despre un procent destul de mare încă de la vârste fragede. Cauzele sunt destul de multe, însă printre cele principale se referă la expunerea la lumina albastră de la ecranele gadgeturilor. Suntem generația care utilizează foarte mult telefoanele mobile, laptopurile și tabletele.

Este adevărat că ne ajută în foarte multe task-uri zilnice, multe persoane lucrează zi de zi din fața unui laptop, însă de aici apar și problemele de vedere. Ochii nu sunt protejați corespunzător, fapt pentru care apar și simptome precum: usturime, oboseală, vedere încețoșată, dureri de cap și așa mai departe. Deseori spunem că este din cauza oboselii, însă în realitate este mai mult decât atât. La astfel de simptome este indicat să facem un consult de specialitate.

EXPERTOPTIC – produse și servicii de calitate

Probabil că ați auzit până acum de EXPERTOPTIC. Dacă nu ați aflat, puteți citi în rândurile care urmează. Vorbim despre un lanț de magazine de optică medicală ce are servicii și produse de calitate pentru publicul larg: ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact de la branduri renumite pe piață de unde cei interesați pot alege, soluții pentru lentile și servicii de reparații ochelari.

Cu 6 locații în 5 orașe din România, echipa de la EXPERTOPTIC a devenit de-a lungul timpului partener de încredere pentru cei cu probleme de vedere și nu numai.

Consultații gratuite

Pentru cei care au nevoie de o consultație pot beneficia de una gratuită din partea celor de la EXPERTOPTIC. Tot ce trebuie să facă este să acceseze pagina oficială și să completeze formularul pus la dispoziție pentru a se programa în oricare dintre locații. Pot de asemenea să contacteze și telefonic echipa pentru a alege ziua și data programării, cât și pentru alte informații.

Pentru că vorbim despre profesioniști în domeniu, cei interesați pot avea parte și de servicii de reparatii ochelari Roman sau în celelalte orașe. În funcție de natura problemei, reparațiile pot fi efectuate pe loc sau în cel mai scurt timp. Acestea se referă la înlocuirea brațelor, flexurilor, șuruburilor, pernițelor sau altor accesorii.

Cât despre prețuri, acestea sunt accesibile, unele produse având și reduceri substanțiale.

De ce să apelați la EXPERTOPTIC

  • Pentru că orice problemă de vedere trebuie rezolvată la timp sau cel puțin ținută sub control.
  • Pentru că veți dori să aveți parte de servicii și produse de calitate.
  • Pentru că EXPERTOPTIC oferă consultanță personalizată fiecărui client în parte.
  • Pentru că veți dori să beneficiați de reduceri de preț.
  • Pentru că reparațiile se fac într-un timp cât mai scurt.

Date de Contact:

SUCEAVA: 0740 952 952

BOTOȘANI 1: 0744 754 754

BOTOȘANI 2:0755 538 538

RĂDĂUȚI: 0747 750 750

FĂLTICENI: 0751 341 341

ROMAN: 0755 589 589

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.