Dental Alliance
March 28, 2023

Video – ACȚIUNE DESFĂȘURATĂ DE POLIȚIȘTII RUTIERI PE LINIA TRANSPORTULUI DE PERSOANE

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Ieri, 14 noiembrie, în intervalele orare 06:00-09:00 și 16:00-19:00, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfăşurat, pe drumurile publice din județ, acţiuni pentru verificarea modului în care se efectuează transporturile publice de persoane. Acțiunea a vizat verificarea legalității transporturilor rutiere publice de persoane, prin verificarea deţinerii documentelor necesare efectuării transportului public de persoane de către operatorul de transport şi de conducătorul auto, verificarea respectării traseului şi a graficului de circulaţie cu opririle aferente și verificarea valabilității inspecţiei tehnice periodice a autovehiculului.

Polițiștii au testat cu aparatul etilotest conducătorii de autovehicule care efectuează acest gen de transport, în vederea identificării conducătorilor care au consumat băuturi alcoolice. Pe timpul desfășurării acțiunii nu au fost identificați conducători auto care să se afle sub influența băuturilor alcoolice. Au fost verificate aproximativ 60 de vehicule transport persoane, pe timpul acțiunii fiind aplicate 15 sancțiuni contravenționale.

Pentru a evita implicarea în evenimente rutiere, polițiștii le recomandă participanților la trafic să respecte cu strictețe regulile de circulație, să  păstreze permanent distanta de siguranță în mers, să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo și de trafic și să nu se angajeze în efectuarea de manevre riscante.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap