Tue. May 21st, 2019

TÂNĂR DIN ROMAN, PRINS LA FURAT ÎN SUPERMARKET LA PIATRA NEAMȚ

La data de 16 aprilie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

În fapt, în noaptea de 14/15 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Ordine Publică din Piatra Neamţ, au prins în flagrant 2 persoane care sustrăgeau bunuri dintr-un supermarket, situat în incinta unui mall din municipiul Piatra Neamţ.

Poliţiştii au stabilit că un tânăr de 22 de ani, din Roman, lucrător al unităţii respective, în timp ce se afla de serviciu a sustras din camera frigorifică a supermarketului cutii cu carne.

Acesta a beneficiat de complicitatea unui alt tânăr de 21 de ani, din Ţibucani, căruia i-a înmânat bunurile pentru a le transporta într-o altă locaţie.

Bunurile în cauză au fost găsite de poliţişti în autoturismul celui de-al doilea. Totodată, cei 2 sunt bănuiţi că anterior au mai comis astfel de fapte prin aceeaşi metodă. Faţă de aceştia, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore, fiind depuși în arestul I.P.J. Neamţ, iar astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.