Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

“Tânărul Fermier din Dulcești care Păstrează Tradiția Ciobănească – Alex Adobriței și Brânzăria lui Alex”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Comuna Dulcești din județul Neamț are un nou erou local, și anume Alex Adobriței, un tânăr fermier în vârstă de 30 de ani, care a ales să continue tradiția ciobănească a familiei sale, devenind astfel un nume respectat în comunitate. Împreună cu cei doi frați, mama și tata, el gestionează cu pasiune “Brânzăria lui Alex”, un mic atelier de producție de brânzeturi autentice.

Alex, care și-a început cariera în studii teologice, a făcut o schimbare radicală în viața sa, alegând să păstreze viu spiritul ciobănesc și să continue tradiția familiei. Cu o fermă ce găzduiește 350 de oi și 30 de vaci, dintre care 10 produc lapte, Brânzăria lui Alex oferă o varietate de produse lactate, precum caș, urdă și telemea, realizate cu grijă, pricepere și respect față de tradiție.

Un aspect demn de luat în considerare este faptul că Brânzăria lui Alex oferă o modalitate convenabilă pentru consumatori să aibă aceste produse la ușa lor. Cu livrare în zona Roman, Piatra Neamț și mai departe, familia Adobriței face ca produsele lor să fie accesibile și pentru cei care nu locuiesc în apropierea fermei.

Pentru a satisface gusturile variate ale clienților lor, Alex lucrează în prezent la dezvoltarea de rețete de brânză maturată cu termen mai mare, și urmează cursuri de specializare pentru a aduce pe piață noi sortimente de brânzeturi. El își dorește să-și extindă afacerea și să poată valorifica produsele în mai multe puncte de desfacere, inclusiv în magazine din județ și din alte zone. “Dacă este cerere pentru produsele noastre, punem mult suflet în a le oferi clienților noștri, iar feedback-ul lor ne motivează să mergem mai departe,” a spus Alex Adobriței, reflectându-și pasiunea pentru produsele sale și dorința de a contribui la promovarea produselor locale.

Dacă ești în căutarea unor brânzeturi autentice și delicioase, și dorești să sprijini producția locală, Brânzăria lui Alex este cu siguranță o opțiune pe care nu ar trebui să o ratezi. Poți lua legătura cu Alex Adobriței la numărul de telefon 0767442294 sau să îl vizitezi la adresa Comuna Dulcești, Neamț, pentru a descoperi gustul tradițional și autentic oferit de produsele lor.

*Material realizat de PSD Neamț în cadrul campaniei “Cumpărăm Românește!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.