Dental Alliance
December 11, 2023

Transport de lemn fără acte în regulă = dosar penal pentru fals informatic

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 19:30, patrula de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Roman a oprit pentru verificare, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Roman, un ansamblu de vehicule ce transporta material lemnos, condus de un bărbat de 49 de ani, din județul Suceava. Deoarece existau suspiciuni cu privire la corectitudinea documentelor ce însoțeau transportul de material lemnos, ansamblul de vehicule a fost condus, pentru continuarea verificărilor, la Ocolul Silvic Roman.

La data de 6 noiembrie a.c., în urma verificărilor realizate de polițiști a rezultat faptul că, există nereguli cu privire la documentele de însoțire ale transportului, iar materialul lemnos transportat prezenta diferențe față de cantitățile prezentate în documente. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals informatic.

Totodată, s-a procedat la indisponibilizarea volumului de 2,56 m.c. cherestea, în valoare de aproximativ 2.500 de lei, transportat în plus și aplicarea unei sancțiuni contravenționale, conform Legii 171 din 2010.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap