Dental Alliance

July 23, 2024

Trafic blocat pe DN 22. Patru victime, dintre care două încarcerate

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Patru persoane au fost rănite, duminică după-amiază într-un accident rutier produs pe DN 22, în județul Tulcea. Traficul rutier este blocat.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, duminică după-amiază, 11 iunie 2023, pe DN 22, între localitățile Mineri și Somova, din județul Tulcea, s-a produs un accident rutier între două autovehicule, soldat cu rănirea a două persoane.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor specializate.

UPDATE ora 15.30: Accident cu victime în județul Tulcea. Precizările pompierilor

„ Pe drumul european E87, între localitățile Mineri și Somova, la aproximativ 10 km de municipiul Tulcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme soldat cu patru victime iar două dintre acestea fiind încarcerate.

acc victime tulcea 1

La fața locului au fost alocate forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Delta al județului Tulcea cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, iar din partea Serviciului Județean de Ambulanță trei autospeciale cu echipaj medical.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea șoferilor din autoturisme, care ulterior au fost predate echipajelor medicale și au asigurat măsuri PSI.

acc victime tulcea

Victimele, doi bărbați și două femei, au vârste cuprinse între 19 și 62 de ani fiind transportate la spital cu diverse traumatisme cu 3 ambulanțe SAJ Tulcea și ambulanța SMURD”, a precizat reprezentantul ISU Tulcea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.