Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Tragedie în Roman: Bărbat găsit spânzurat într-un bloc de locuințe

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost alertați cu privire la descoperirea unei persoane decedate la etajul 4 al unui bloc din Roman.

După efectuarea verificărilor preliminare, s-a constatat că persoana în cauză este un bărbat în vârstă de 56 de ani, domiciliat în Roman.

Potrivit informațiilor obținute în cadrul anchetei, bărbatul ar fi revenit la domiciliu în jurul orei 13:00, manifestând un comportament agresiv sub influența consumului de alcool. Se pare că acesta ar fi lovit ușa locuinței și ar fi adresat injurii soției sale.

Îngrijorată de starea de tensiune creată, soția bărbatului ar fi refuzat să-i permită accesul în locuință. În jurul orei 18:30, aceasta ar fi observat, prin intermediul vizorului, că bărbatul se află într-o poziție nefirească în apropierea ușii, moment în care a alertat autoritățile.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei, într-un efort de a stabili cauza exactă a decesului.

Surse din cadrul anchetei au dezvăluit că bărbatul ar fi fost găsit spânzurat de scara de acces din podul blocului, lângă locuința sa.

În prezent, polițiștii desfășoară cercetări în continuare pentru a clarifica circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Autoritățile continuă să coopereze strâns cu familia bărbatului și cu alte persoane implicate, în încercarea de a aduce lumină în această situație tragică.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.