Dental Alliance
March 1, 2024

Tragedie în Roman: Incendiu devastator pe strada Revoluției, posibilă victimă umană

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Roman, Neamț – O tragedie cutremurătoare a lovit astăzi comunitatea din Roman, după ce o casă de pe strada Revoluției a fost cuprinsă de flăcări devastatoare. Echipaje de pompieri și poliție s-au mobilizat rapid pentru a interveni în situație, însă date preliminare indică faptul că o persoană ar putea fi decedată în urma incendiului.

Incidentul a fost semnalat în jurul orei 19.45 de către martori oculari, care au sunat imediat la numărul de urgență. Echipajele de pompieri au ajuns la fața locului în scurt timp, însă flăcările puternice și fumul dens au complicat intervenția lor.

Potrivit informațiilor primite, există suspiciuni că o persoană se afla în interiorul locuinței în momentul izbucnirii incendiului. Autoritățile au început investigațiile pentru a confirma această informație și pentru a stabili cauzele exacte ale tragediei.

 

În acest moment, eforturile de stingere a incendiului continuă, iar autoritățile își concentrează atenția asupra identificării cauzelor și stabilirii stării de bine a persoanelor implicate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.