Dental Alliance
March 1, 2024

Zi de bucurie pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă “Al. Roșca”, cu ocazia Sfântului Nicolae

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Deputatul Ciprian Șerban și prefectul Adrian Niță, echipa social-democrată din Piatra Neamț au adus zâmbete și daruri în cadrul campaniei “De Crăciun, Împreună”

Astăzi, cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae, copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă “Al. Roșca” au avut parte de o zi minunată, plină de bucurie și surprize, datorită implicării directe a  PSD Neamț, deputatului Ciprian Șerban și prefectului Adrian Niță, alături de echipa social-democrată din Piatra Neamț.

Evenimentul special a avut loc la un loc de joacă amenajat special pentru vârsta copiilor, unde aceștia au avut oportunitatea să se bucure de activități recreative, cântec și jocuri.

Colegii din echipa social-democrată s-au alăturat inițiativei, contribuind la atmosfera festivă prin implicare activă și oferind surprize dulci. Un gest deosebit a fost acela de a introduce copiii în lumea magică a copilăriei, oferindu-le nu doar cadouri, ci și resursa lor cea mai prețioasă: timpul.

Această acțiune face parte din campania “De Crăciun, Împreună”, desfășurată în spiritul generozității și solidarității.

Fiecare gest contează, iar prin implicarea noastră, putem face diferența în viețile celor mai vulnerabili în această perioadă specială a anului. Împreună, păstrăm magia Crăciunului și aducem lumină în sufletele celor care au nevoie de ea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.