Dental Alliance
March 1, 2024

Tragedie în Roman: O Femeie de 48 de Ani a Decedat După ce a Fost Transportată la Spital

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Tragedie în Roman: O Femeie de 48 de Ani a Decedat După ce a Fost Transportată la Spital

Ieri dimineață, în jurul orei 8.00, un echipaj medical a fost chemat să intervină într-un loc public din Roman, unde o femeie în vârstă de 48 de ani acuza o stare de rău. Din păcate, astăzi am primit cu tristețe informația că victima a pierdut lupta pentru viață la Spitalul Municipal de Urgență Roman.

Evenimentul tragic s-a desfășurat la data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 09.30, când polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost alertați de cadrele medicale de la Spitalul Municipal de Urgență Roman cu privire la decesul femeii.

Femeia, originară din Roman, a fost preluată în cursul aceleiași zile de pe strada Oituz, unde manifestase o stare de rău. Desi echipajul medical a intervenit prompt și a asigurat transportul de urgență la spital, din nefericire, viața acesteia nu a putut fi salvată.

În prezent, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei și pentru a clarifica dacă este vorba despre săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Inspectorul Ramona Ciofu a transmis că ancheta se află în desfășurare, iar autoritățile fac tot posibilul pentru a aduce lumină asupra acestui incident regretabil.

Locuitorii din Roman sunt profund marcați de această tragedie și își exprimă compasiunea față de familia îndurerată.

Sursa foto: Facebook cont persoana decedata

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.