Dental Alliance

Transport agabaritic prin Neamț

0
YRY Residence

În perioada 10.01.2023 – 18.01.2023 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Săvinești – DN15 – DN2G – Bacău – DN11 – Centura Bacău – DN2 – Buzău – DN2B – Spătaru – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN2A – Țăndărei – DN2A – Giurgeni – DN2A – Intersecție DN2A-DC63 – Medgidia – DN22C – Murfatlar – DN3 – DNA4 – Constanța Poarta 7.

Vehiculul transportă o structură metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este 4,65 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de două autovehicule de însoțire autorizate și de un echipaj al poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap