Dental Alliance

Trenulețul lui Moș Crăciun, aduce bucurie la Roman!

0
YRY Residence

Atmosfera de sărbătoare s-a instalat în municipiul nostru, iar sunetul colindelor și „Trenulețul lui Moș Crăciun”, aflat pentru prima dată în municipiul nostru, aduc bucurie deopotrivă copiilor și adulților. Moșul a făcut până acum sute de fotografii, a primit scrisori și a făcut zeci de curse cu vagoanele pline.
Astăzi și mâine, în intervalul orar 12:00 – 19:00, puteți să porniți într-o altfel de plimbare, dacă nu ați făcut-o deja, cu pornire din fața Casei de Cultură. În așteptarea trenulețului, puteți servi un ceai cald, oferit gratuit de către municipalitate, în stația de plecare. Pentru a evita aglomerația, puteți face o rezervare online, accesând www.tusnad.bookonline.ro.
Mă bucur că această inițiativă se bucură de o mare adresabilitate și reușește să aducă zâmbete pe chipul copiilor noștri!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap