Dental Alliance

Ionel Arsene: Am participat astăzi la un moment extrem de emoționant, la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Păstrăveni

0
YRY Residence

Am participat astăzi la un moment extrem de emoționant, la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Păstrăveni, unde a avut loc un eveniment comemorativ, în memoria celei care a fost Barbara Stamm, o adevărată mamă pentru circa 500 de copii și adulți din județul Neamț care au beneficiat de altruismul ei mai bine de 30 de ani.
Pe chipul asistaților și al angajaților centrului am văzut regretul pentru pierderea, în urmă cu două luni și jumătate, a celei care în 1990 a pus capăt chinurilor unor tineri care trăiau în condiții improprii într-un cămin spital pentru copii cu dizabilități, cămin vechi, de tip comunist, în comuna Păstrăveni. Iubirea de oameni a făcut-o pe Barbara Stamm să se implice în schimbarea sorții acelor suflete, prin înființarea unui centru modern, care funcționează în cele mai bune condiții.
Îmi exprim regretul că astăzi, în loc să fi participat, alături de reprezentanta Landului Bavaria la un concert de colinde și la întâlnirea cu Moș Crăciun la Păstrăveni, așa cum se întâmpla în fiecare an, am asistat la o sfințire a unei plăcuțe comemorative cu numele Barbarei Stamm și am vizionat, alături de asistați, un film omagial în memoria distinsei doamne ministru, alături de colaboratori ai centrului din Germania.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap