Sat. Nov 17th, 2018

ULTIMA SERIE DE BILETE DE TRATAMENT

Casa Județeană de Pensii Neamț a distribuit, prin aplicație informatică, ultima serie de 15 bilete de tratament, care au ca dată din intrare în stațiuni perioada 1-3 decembrie 2017. Lista cererilor aprobate poate fi vizualizată la sediul Casei Județene de Pensii Neamț, cât și pe pagina de internet a instituției la adresa www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Casa Județeană de Pensii Neamț mai face precizarea că persoanele interesate, care nu au primit un bilet de tratament în 2017, mai pot solicita unul din cele 211 bilete de tratament rămase nealocate. Biletele de tratament pot fi în una din stațiunile: Sovata, Herculane, Slănic Moldova, Amara, Bălțătești, Buziaș, Covasna, Felix, Lacul Sărat, 1 Mai, Mangalia, Nicolina, Sarata Monteoru, Techirghiol, Tg.Ocna, Tușnad, Vatra Dornei, Căciulata.

Durata unui sejur este de 16 zile, din care 12 zile sunt de tratament. Atunci când se solicită un bilet de tratament, pensionarul trebuie să prezinte un bilet de trimitere, eliberat de medicul de familie  sau medicul specialist. În 2017 au beneficiat de bilete de tratament un număr de 3.961 de pensionari, la Casa Județeană de Pensii existând anul acesta 7.808 cereri din partea pensionarilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.