February 26, 2021

Un Nou Manager General la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, doamna doctor Cristina Atănăsoaie Iacob

IONEL ARSENE:

 

Astăzi, am convocat o întâlnire la care au participat reprezentanții Consiliului Medical al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, aproximativ 35 de medici, șefi de secții și compartimente, precum și reprezentanți ai DSP și ISU Neamț, pentru desemnarea managerului interimar al unității spitalicești.

Au fost lansate mai multe propuneri pentru noua conducere din partea medicilor și în urma votului a fost desemnată manager interimar doamna doctor Cristina Atănăsoaie Iacob.

Noua echipă managerială își va desfășura activitatea până la finalizarea concursului pentru desemnarea managerului SJU, Consiliul Județean demarând procedura încă de pe data de 21 octombrie, urmând ca examenul să se desfășoare în data de 21 decembrie.

O primă măsură privind reintrarea în normalitate la spital este amenajarea noii Secții ATI în spațiul unde funcționează Secția de Obstetrică Ginecologie, aceasta urmând a fi relocată. Propunerea doctorilor a fost agreată și de către DSP.

Mulțumesc noii conduceri că a acceptat această grea misiune, având în vedere evenimentele tragice înregistrate la unitatea medicală, dar o asigur că va avea în permanență un sprijin din partea mea, mai ales în aceste momente când lucrează sub presiunea creată de pandemie.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.