Dental Alliance
March 5, 2024

Un nou președinte la organizația de tineret a PSD Roman

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Deputat Oana Bulai:
Felicitări, Vlad Radauceanu, pentru alegerea în funcția de președinte al organizației de tineret a PSD Roman, dar și întregii echipe care ți s-a alăturat. Mă bucur că împreună ați format o echipă frumoasă și determinată, dornică să realizeze proiecte pentru tinerii din Roman.
Sunt mândră de voi și de tot ce ați reușit să faceți. Sunt sigură că tinerii romașcani vor fi reprezentați așa cum se cuvine și vor putea fi realizate proiecte care îi vor pune în evidență.
Tinerii s-au aflat mereu în centrul activităților mele. Proiectele pe care le-am făcut pentru ei reprezintă investiția mea în viitorul lor. Mă bucur să am alături de mine la PSD Roman tineri determinați, motivați și dornici să se implice în viața comunității din care fac parte.
Îi mulțumesc președintelui TSD Neamț, Lucian Manole, un tânăr implicat și în care am încredere că va reuși să facă multe pentru tinerii din județul nostru și pentru că a fost alături de noi.
Vreau să îl felicit și să îi mulțumesc lui Stefan Popescu, coordonatorul organizațiilor de tineret din partea Biroului Politic al PSD Roman, pentru implicarea sa și toate eforturile depuse pentru a putea să construim o echipă frumoasă de tineri.
Nu în ultimul rând, îi mulțumesc lui Bogdan Dumea, secretar de stat în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, pentru că a fost alături de tinerii din PSD Roman la acest eveniment important. Bogdan s-a alăturat mereu cu drag proiectelor pe care le-am derulat pentru tineri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.