Dental Alliance
December 4, 2023

Un tânăr de 18 ani a înscenat că a fost tâlhărit, ca să nu afle ai lui că a pierdut 12.000 de lei la păcănele

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie, din localitatea Răucești, cu privire la faptul că nepotul ei, în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, ar fi fost lovit de persoane necunoscute pe o stradă din Târgu-Neamț și ar fi fost deposedat de un portofel în care avea suma de 6.500 lei.

Tânărul a fost transportat la o unitate medicală, acesta refuzând internarea.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, infracțiunea sesizată nu se confirmă. Polițiștii au stabilit faptul că în cursul zilei de 19 septembrie a.c., tânărul în cauză ar fi pierdut suma de aproximativ 12.000 de lei la jocuri de noroc, iar pentru ca membrii familiei sale să nu afle despre acest fapt ar fi  înscenat faptul că a fost tâlhărit, indicând membrilor de familie și organelor de poliție leziuni corporale care nu au legătură cu prezenta cauză, fiind suferite în alte împrejurări.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap