Dental Alliance
December 9, 2023

Viceprimar Radu Samson: Am prins ApaServ cu minciuna

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Am prins ApaServ cu minciuna
Am citit dimineață un anunț despre faptul că mâine stăm fără apă toată ziua “din cauza unor intervenții tehnice programate”. De la directorul tehnic al primăriei am aflat că lucrările programate de primăria Roman necesită oprirea apei doar în cartierul Danubiana și NU în tot orașul. Drept urmare, am solicitat conducerii ApaServ să retracteze comunicatul și să lase apa să curgă.
Ca urmare a discuțiilor, compania de apă a revenit la prânz cu un comunicat nou prin care anunță că mâine între orele 13:00 și 16:00 se ia apa, din cauza “neacumulării apei în rezervor…”. Ședințele de la primărie și de la prefectură de acum două săptămâni au fost doar praf în ochi. Împăratul este în continuare gol, la fel și rezervoarele de apă.
În concluzie, mâine de la 8:00 la 13:00 va curge apă la robinete în Roman pentru că am scos la iveală o minciună.
Între orele 13:00 și 16:00 apa va avea presiune redusă iar în zonele înalte ale orașului, unde nu urcă apa fără presiune, vor curge la robinet promisiunile de mai bine ale ălora care au pozat în salvatori și au făcut circ politic pe tema asta în urmă cu două săptămâni: deputatul Leoreanu, președintele Lazăr (PNL Neamț), primarul Achiriloaei și prefectul.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap