Dental Alliance
September 25, 2023

(VIDEO) A început școala! CNRV și-a deschis porțile pentru o nouă generație de elevi

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Astăzi, Colegiul Național “Roman-Vodă” (CNRV) a dat startul oficial noului an școlar 2023-2024. În deschiderea festivității, doamna Roxana Iorga, directoarea Colegiului Național “Roman-Vodă”, a ținut un discurs emoționant, exprimându-și mândria față de performanțele școlii și a subliniat importanța educației în dezvoltarea tinerilor. Ea a îndemnat elevii să fie curioși, dedicați și să își urmeze visurile.

La eveniment au fost prezenți și oaspeți de marcă, printre care primarul municipiului Roman, domnul Leonard Achiriloaei, care a evidențiat colaborarea strânsă dintre administrația locală și CNRV pentru a asigura cele mai bune condiții de învățare pentru elevi. De asemenea, deputatul Laurențiu Leoreanu a transmis un mesaj de susținere și a promis să continue să sprijine educația în comunitatea locală.

 

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap