(Video) Accident în Roman, pasager proiectat prin geamul microbuzului

Astăzi, în jurul orei 12.00, pe strada Spiru Haret, la intersecția cu strada Gheorghe Doja, din Roman, a avut loc un accident rutier între un microbuz aparținând firmei Pristyl aflat în cursă și un autoturism VW Golf. Din primele informații se pare că autoturismul VW nu ar fi oprit la semnul STOP (de remarcat că semnul STOP este aproape în totalitate acoperit de vegetație) și ar fi pătruns în intersecție unde a fost lovit de microbuz. Aflat în mișcare, microbuzul a lovit un stâlp de electricitate pe care l-a rupt, distrugând și un punct de transformare. 

De asemenea, în urma urma accidentului a rezultat rănirea unei persoane – aparent un pasager aflat în microbuz – care a fost proiectat prin geamul lateral al acestuia. Victima a fost preluată imediat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transpostată la CPU Roman. 

În urma impactului ambele autovehicule au suferit daune serioase. 

O echipă de la Del Gaz Grid a fost solicitată să intervină deoarece în urma accidentului rutier a fost avariat un stâlp de tensiune și un punct de distribuție cablu TV. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor sabla căile rutiere de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.