PSD Roman

September 19, 2020

(Video) Accident pe DN 2D, un primar de comună a decedat în acea tragedie

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că pe DN 2D, Focșani – Târgu Secuiesc a avut loc o coliziune între un camion și un autoturism, la ieșirea din municipiul Focșani către localitatea Bolotești, județul Vrancea.

  • Primarul a se afla într-un camion cu lemne.
  • Două persoane au decedat în urma accidentului

În urma impactului, două persoane au murit, două au fost rănite grav, iar o persoană este rănită ușor. Printre persoanele decedate se află şi primarul comunei Cîmpuri, Costel Mateiu.

Primarul se afla în camionul cu lemne, lovit de autoturismul intrat pe contrasens.

La fața locului a ajuns și președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan.

“Astăzi, 22 iulie, în jurul orei 19:25, un apel primit la numărul unic de urgență 112 anunța despre producerea unui accident rutier pe DN 2D la ieșirea din localitatea Focșani spre Bolotești, în care au fost implicate un autocamion și un autoturism. La fața locului s-au deplasat de urgență 4 echipaje ale I.S.U Vrancea, cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra și 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. În urma evenimentului au rezultat 5 victime de sex masculin, dintre care 2 victime decedate, 2 victime conștiente și 1 victimă inconștientă. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea a 4 victime (1 din autocamion și 3 din autoturism), iar paramedicii, împreună cu echipajele medicale, au acordat primul ajutor calificat la fața locului victimelor ce prezentau semne vitale. Ulterior, echipajul SMURD a preluat un pacient conștient, în vârstă de 18 ani, cu multiple traumatisme și fracturi, pe care l-au transportat la U.P.U Focșani. Celelalte 2 victime au fost preluate de echipajele SAJ. La locul intervenției, după finalizarea acțiunii, s-a deplasat o automacara din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, pentru eliberare părții carosabile”, anunţă şi ISU Vrancea.

 
 

 
PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.