Dental Alliance

June 21, 2024

(Video) AMF Bruns România investește în tinerii romașcani

0
YRY Residence

Go Padel Roman

La invitația directorului general AMF-Bruns România SRL, Nicolae Lucian Slavnea, un grup de elevi ai Colegiului Național Roman-Vodă din Roman, mai exact echipa de robotică ”The Eagles” a făcut o vizită la sediul fabricii din Roman. Vizitarea liniei de producție nu a fost singurul motiv pentru care aceștia au fost prezenți la fabrica AMF-Bruns.

”Noi am început să fim alături de comunitatea romașcană și, în special, de tineri, anul trecut la Gala Excelenței în Educație și am păstrat și pentru anul acesta același tipar. Ne plac tinerii și încercăm să ne implicăm în proiecte cât mai interesante, pe care tinerii romașcani le organizează în municipiul Roman” – Nicolae Slavnea, directorul general AMF-Bruns România SRL.

Vizita echipei este primul eveniment din seria de activități concepută de Nicolae Slavnea pentru sprijinirea tinerilor. Astăzi, directorul general Nicolae Lucian Slavnea a semnat contractul prin care AMF-Bruns România SRL sponsorozează activitatea acestora în domeniul roboticii. Sponsorizarea vine la scurt timp după ce ”The Eagles” a obținut un merituos loc 21, din 172 de echipe înscrise la Competiția Națională de Robotică, de la București.

”Proiectul cu clasa de robotică a fost un proiect interesant deoarece este un domeniu de viitor. Lucrăm într-un mediu industrial iar robotica face parte din mediile industriale, fără doar și poate!”, a mai spus directorul general AMF-Bruns România SRL, Nicolae Slavnea.

Alt eveniment din această serie este proiectul Start Carieră, care se dorește a fi o continuare a primului proiect. În Start Carieră, care se va desfășura pe parcursul a cinci zile, șase elevi de la Colegiul Tehnic Miron Costin vor veni la sediul AMF-Bruns România SRL, unde le va fi prezentată fabrica, activitatea acesteia, resursele folosite în procesul de producție, rolul departamentelor și, mai ales modul în care se desfășoară interacțiunile dintre acestea.

”Țin să accentuez faptul că, într-o perioadă în care interacțiunile între oameni se desfășoară mai mult în mediul virtual, prezența fizică într-o echipă este crucială și, din păcate, poate că i se acordă prea puțină importanță. Proiectele în care ne implicăm alături de tinerii romașcani, sunt concepute și să încurajeze interacțiunile reale, între oameni, ca echipă, nu doar să îi învețe pe tineri cum să facă față provocărilor viitorului”, a mai declarat Nicolae Lucian Slavnea, directorul general al AMF-Bruns România SRL.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.