Dental Alliance
March 28, 2023

(Video) Asfalt pe strada Izvoare, în cartierul Speranța

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Lucrările în cadrul proiectului Consiliului Județean Neamț „Axa rutieră strategică 3: Neamț – Bacău – Reabilitare și modernizare axa de transport Piatra-Neamț – Mărgineni – Făurei – Horia – Ion Creangă – Icușești – limită județul Bacău“ au ajuns la faza de turnat asfalt. În această etapă este sectorul de drum care leagă cartierul Speranța de municipiul Piatra-Neamț, strada Izvoare.
„Am început asfaltarea din cartierul Speranța și lucrările continuă către Piatra-Neamț. Așa cum m-am angajat în fața nemțenilor, de Paște, strada Izvoare va fi «ca în palmă»! Săptămâna viitoare se va încheia etapa de asfaltare a acestei străzi, până în cartierul 1 Mai.
De cum s-a desprimăvărat, s-au executat lucrările de betonare a rigolelor carosabile, între km 46+600 și 47+ 780. Înainte de intrarea în sezonul rece actual s-a amenajat fundația străzii Izvoare. S-au efectuat săpături, s-a făcut o completare cu strat de balast de 35 de cm și s-au realizat podețe transversale“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
Proiectul „Axa rutieră strategică 3: Neamț – Bacău – Reabilitare și modernizare axa de transport Piatra-Neamț – Mărgineni – Făurei – Horia – Ion Creangă – Icușești – limită județul Bacău“ are o valoare de 165,7 milioane de lei, din care 151,54 milioane de lei sunt fonduri europene.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap