PSD Roman

September 24, 2020

(Video) Doi polițiști din Brăila au ars de vii în mașina cu care se aflau în patrulare

Doi poliţişti – un bărbat de 45 de ani şi o tânără de 21 de ani – din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca – IPJ Brăila au ars de vii, marţi seară, în urma unui accident rutier, petrecut în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare, notează Adevărul.ro

Imaginile groazei cu cei doi polițiști morți la datorie în această seară!

Colegii noștri Bara Mihai (45 ani) și Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila, au decedat în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau la datorie, în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Din primele informații, colegul nostru a pierdut controlul “autospecialei”, acele sicrie pe roți de care vă aminteam într-un articol anterior și s-a izbit de un copac, după care mașina a luat foc. – apare pe pagina de facebook europol.
 
În urma accidentului, colegii noștri din cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, au rămas încarcerați și au decedat după ce mașina a luat foc. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Poliţistul care se afla la volan mai avea un an până la pensie, iar tânăra poliţistă din dreapta intrase în serviciu în urmă cu numai cinci luni.

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.