Dental Alliance

June 21, 2024

(Video) Leonard Achiriloaei: S-au finalizat lucrările la Școala de Artă „Sergiu Celibidache”!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Astăzi am făcut încă un pas important pentru educația din municipiul Roman, cu ocazia finalizării proiectului de reabilitare, modernizare și echipare a infrastructurii educaționale la Școala de Artă „Sergiu Celibidache”. Această investiție, cu o valoare totală de 7.074.216,33 lei, finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, reprezintă un pas important pentru viitorul educației în municipiul nostru.
 
Proiectul a inclus reabilitarea și modernizarea Corpului B al școlii și a sălii de sport, cu lucrări ce au vizat izolarea termică, înlocuirea tâmplăriei, refacerea tencuielilor și igienizarea spațiilor interioare. Am reușit să achiziționăm dotările necesare pentru sălile de clasă și laboratoare – echipamente moderne, inclusiv IT și instrumente muzicale, menite să îmbunătățească semnificativ calitatea actului educațional.
 
De asemenea, s-au realizat investiții importante pentru creșterea confortului termic și funcționalității clădirilor, inclusiv amenajarea grupurilor sanitare conform normelor în vigoare și adaptarea spațiilor pentru persoanele cu dizabilități.
 
Mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect – specialiști, constructori, proiectanți, colegi din cadrul Primăriei Municipiului Roman. Suntem hotărâți să continuăm investițiile în educație, astfel încât fiecare copil din Roman să aibă acces la un mediu educațional modern și de calitate! 
 
Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.