Dental Alliance
April 14, 2024

(Video) Lucian Micu se reconectează la comunitate și promovează implicarea civică

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Cei mai mulți dintre dumneavoastră mă cunoașteți bine de acum, știți că sunt omul căruia îi place să asculte și opinia celorlalți. Și în mandatul meu de primar, relativ scurt, nu m-am închis într-un birou, am ieșit în comunitate, fie la lucrări, fie să discut cu dumneavoastră. Asta înseamnă o bună guvernare, să fii tot timpul ancorat la realitatea dimprejur.
Trei ani și ceva am lipsit din spațiul public și simt acum nevoia să mă conectez din nou la toată problematica din fiecare părticică de oraș. Am început deja să mă întâlnesc cu romașcanii, pentru a-mi prezenta și eu viziunea mea și a echipei PSD, dar și de a nu scăpa cumva din vedere alte lucruri. Sunt un om de echipă, nu sunt atotștiutor, dar întotdeauna găsesc soluții.
Azi m-am întâlnit cu romașcanii din zona Bisericii Armenești și cei din zona C.A.Rosetti – Smirodava. Mă bucur că au venit cu idei, iar câteva din problemele prezentate erau foarte ușor de rezolvat de oricine conducea Primăria. Noi am notat tot, iar la următoarea vizită în zonă vom prezenta soluțiile noastre. Multe lucruri se pot rezolva prin comunicare, iar eu sunt deschis la ea!
Vă aștept să-mi transmiteți în continuare opiniile dumneavoastră, vă aștept și alături de echipa PSD, dacă vreți să vă implicați activ!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.