Dental Alliance

(Video) Mai mulți morți după o reglare de conturi între două familii de rromi, la Strasbourg, live pe Facebook

0
YRY Residence

Totul a început după ce Saban Stancu, cumnatul unui interlop din clanul Cârpaci din Timișoara a vrut să își facă dreptate de unul singur, aflat într-un conflict mai vechi cu rudele. Așa încât a început o urmărire ca în filme, cu mașini de lux pe străzile orașului. Ambii șoferi au ignorat toate regulile de circulație, după cum se vede pe filmare. Aceasta a fost realizată de persoana aflată pe scaunul din dreapta șoferului și a fost transmisă live, pe facebook, chiar și după producerea accidentului. Filmarea conține încă șase minute de audio, timp în care se aud victimile și vocile familiilor acestora, țipând.

26 de vehicule de salvare, pompieri și un elicopter au intervenit la locul tragediei. Cinci persoane au murit, iar alte patru sunt internate în stare gravă. Forțele de ordine din Strasbourg au primit ordin să rămână în alertă. Familia interlopului Banari Cârpaci este stabilită în Strasbourg de ani de zile, iar rudele lui Saban Stancu locuiesc în orașul vecin Kehl.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap