Suplimente Alimentare Imunyze

(Video) Societatea MARSAT a prezentat noua tehnologie agricolă

Acoperisul1

Condor Resort

Compania General Leasing a organizat astăzi,14 octombrie , o demonstraţie în câmp cu noul model de combină MF IDEAL, care reprezintă un pas revoluţionar în dezvoltarea agriculturii moderne din punct de vedere al performanţei şi productivităţii. Massey Ferguson a prezentat cu această ocazie combina MF IDEAL 9T.

Prezentată pentru prima dată în cadrul Agritechnica ediţia 2017, combina MF IDEAL a fost aşteptată cu mare interes de producătorii agricoli. Construită la Centrul European de Excelență în Recoltare al AGCO din Breganze, gama de combine MF IDEAL semnalează o nouă direcție radicală de dezvoltare a acestor echipamente. Astfel, în anul 2018 a fost produsă o serie limitată de 45 de prototipuri, după 6 ani de testări, urmând ca lansarea completă a combinelor MF IDEAL să fie programată cu intrarea completă în producție în acest an.

Combina MF IDEAL 9 de 647 CP reprezintă un segment de piață complet nou pentru Massey Ferguson şi beneficiază de caracteristici speciale, oferind avantaje fără precedent:

 • Motor eficient pentru combustibil MAN 15.2 litri.
 • Rotorul de 4.84 m Dual Helix montat pe MF IDEAL 9 este cel mai lung din industrie.
 • Această combină oferă cea mai mare suprafață de treierat din piață, beneficiază de cerințe foarte scăzute de putere, fiind insensibilă față de diferitele condiții ale culturilor.
 • Asigură eficiența consumului de combustibil, dar şi pierderi reduse de semințe și paie, graţie manipulării delicate.
 • Buncărele de semințe de 17,1 litri – opțiunea cea mai mare disponibilă în prezent, cu aproximativ 18% mai multă capacitate decât cea mai mare existentă astăzi, reduce frecvența de descărcare pentru o eficiență îmbunătățită.
 • Viteza de descărcare este de 140 și 210 l/sec – opțiunea Streamer 210 asigură cea mai rapidă viteză, cu aproximativ cu 32% mai rapidă decât cea mai mare viteză actuală, ceea ce duce la o productivitate crescută.
 • Auto-reglarea este o altă noutate la această combină. Pentru ușurința în utilizare, opțiunea IDEALharvest™ App reglează automat combina în lucru. Utilizând camerele pentru calitatea semințelor și 52 Senzori de Detecție Acustică a Masei (MADS) se reglează automat rotorul combinei, turația ventilatorului și setările sitelor pentru a menține performanțele optime ale mașinii și eficiența în orice moment, în conformitate cu alegerile operatorului.
 • Designul şi construcţia tăvii pentru semințe IDEALbalance™ asigură semințe curate şi de calitate mai bună. Fără părți în mișcare suplimentare, cele două tăvi colectoare de semințe profilate sub rotor creează o distribuție uniformă a semințelor spre casa sitelor şi asigură o compensare pe pante de până la 15%.
 • Distribuitorul centralizat al motorului DriveCenter include transmisia pentru tocător, heder și procesor. Designul simplu rezultă un număr redus de curele și lanțuri, asigură cerințe reduse de putere și foarte puține întrețineri.
 • Lățimea redusă în transport este o altă noutate. Chiar și combina cea mai mare, MF IDEAL 9, cu anvelope de 800 mm sau cu noile șenile de 26-inch (660 mm), se poate înscrie în cerințele de gabarit maximum de 3,3 m, un element important pentru fermierii a căror lățime maximă de recoltat este impusă.
 • Pentru o amprentă redusă, opțiunea cu șenile cu suspensie TrakRide este soluţia perfectă.
 • Conectivitatea completă este oferită de sistemul Fuse Connectivity Gateway care oferă transferul datelor de recoltare fără întreruperi și utilizarea acestora în stabilirea hărților cu recolte.
 • Noua cabină super-confortabilă și silențioasă Vision oferă o vizibilitate panoramică.
 • Hederul MF PowerFlow cu lățimi de până la 12,2 m asigură colectarea impresionantă a culturilor prin transportorul cu benzi, alimentând uniform elevatorul cu spice.
 • AutoDock™, un economizor de timp, asigură cuplarea automată a acționării hederului, hidraulicii și electricii direct din cabină.

Multitudinea de avantaje ale noilor noile combine IDEAL de la Massey Ferguson pun accent pe îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil.

Toate aceste avantaje şi caracteristici nu au putut trece neobservate, astfel încât, noile combine Massey Ferguson – MF IDEAL au fost apreciate deja, primind numeroase premii internaţionale: Medalia de argint Agritechnica DLG pentru inovație – 2017, titlul de prestigiu „Mașina Anului 2018”, Premiul Audience Award 2018 dar şi Premiul Red Dot Design Award 2018.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.