Dental Alliance
December 9, 2023

VIRGINIA LAIC – Master bikini fitness +45 ani – locul I (Cupa României) și Categoria Women’s FIT MODEL – locul III

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Sportivii secției de culturism și fitness de la Clubul Sportiv Municipal Roman au participat la „Cupa României” din 28-29 aprilie 2023, desfășurată la Cluj. Această competiție a adunat peste 300 de sportivi din toată țara, fiecare categorie având între 10 și 16 concurenți.
Deși trei dintre ei au participat pentru prima dată la această competiție, aceștia au făcut o impresie bună și s-au descurcat foarte bine. Cu pregătire intensă și multă determinare, sportivii noștri au reușit să se evidențieze prin forță, flexibilitate și controlul corpului.
Atmosfera în timpul competiției a fost una plină de energie și entuziasm, iar prezența echipei romașcane a fost remarcată de toți cei prezenți în sală. În final, Clubul Sportiv Municipal Roman a obținut rezultate excelente, plasându-se în clasamentul general pe locurile fruntașe:
– VIRGINIA LAIC – Master bikini fitness +45 ani – locul I (Cupa României) și Categoria Women’s FIT MODEL – locul III
– ENACHE COSMIN-GABRIEL: categoria JUNIORI MEN’S BODYBUILDING MICI 16-20 ANI 70 KG – locul II
– DODIȚĂ GABRIEL – categoria JUNIORI BB CLASSIC OPEN – LOCUL IV; SENIORI BB CLASSIC – locul V; SENIORI CLASSIC PHYSIQUE – locul V
– OANCEA DENIS-NECULAI – categoria JUNIORI MEN’S BODYBUILDING MICI 16-20 ANI 70 KG – locul V
– IVAȘCU DANIEL PETRONEL a participat la Categoria : Men’s Physique 1.74+
Felicitări sportivilor noștri și mult succes în continuare! Suntem convinși că vor continua să reprezinte cu aceeași determinare Clubul Sportiv Municipal Roman și să obțină rezultate în acest domeniu de performanță sportivă.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap