Dental Alliance

Secretar de Stat Bogdan Dumea: Energia, creativitatea și determinarea tinerilor sunt esențiale pentru a construi un mâine mai luminos.

0
YRY Residence

Astăzi sărbătorim potențialul incredibil și pasiunea pe care generația tânără le pune în slujba României, recunoaștem contribuția sa pentru a aduce plus valoare în societate precum și capacitatea de a avea un impact pozitiv asupra viitorului națiunii noastre. Tuturor tinerilor români, indiferent dacă vă urmați educația, începeți o nouă carieră sau faceți diferența în comunitățile dragi vouă, vă spun că eforturile voastre sunt apreciate.
Pe măsură ce navigați prin provocările și oportunitățile care vă așteaptă, amintiți-vă că nu sunteți singuri. Există oameni care cred în voi și sunt aici pentru a vă susține la fiecare pas. Adresați-vă mentorilor, prietenilor și celor dragi pentru îndrumare și inspirație și nu vă fie teamă să cereți ajutor atunci când aveți nevoie. Visați fără limite și urmați-vă pasiunile cu hotărâre neclintită pentru că lumea întreagă abia așteaptă să vadă toate lucrurile uimitoare pe care le veți realiza.
La mulți ani de Ziua Națională a Tineretului!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap