January 24, 2021

Vreme călduroasă în primul weekend din septembrie, temperaturile ating 33 de grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru primul weekend din septembrie. Cu excepția zilei de vineri, când mai multe județe sunt sub cod galben de furtuni, vremea va fi călduroasă, cu temperaturi maxime de 33 de grade Celsius.

  • Se va încălzi la finalul săptămânii

Vremea vineri, 4 septembrie

Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă în sud-est, se vor încadra între 19 și 30 de grade, iar cele minime în general între 7 și 17 grade.

Prognoza meteo sâmbătă, 5 septembrie

Vremea se va încălzi și va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza la munte, în special în Carpații Orientali, dar și în nordul Moldovei, unde pe arii restrânse se vor semnala averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe parcursul zilei în estul și sud-estul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 10 și 19 grade, mai scăzute în depresiuni spre 7 grade.

Vremea duminică, 6 septembrie

Vremea va continua să se încălzească, astfel încât va deveni călduroasă în vestul și sudul țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza la munte, unde izolat vor fi condiții să plouă. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 33 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 8 grade.

Prognoza meteo luni, 7 septembrie

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26…27 de grade pe litoral și 33 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime în general între 10 și 20 de grade.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.