Suplimente Alimentare Imunyze

Vremea 29 ianuarie 2022. Temperaturi între -10 și 9 grade Celsius, în weekend

Acoperisul1

Condor Resort

În noaptea de vineri spre sâmbătă cerul va avea înnorări în vestul, centrul și nordul țării, unde pe arii în general restrânse, temporar se vor semnala precipitații. Va ninge, dar trecător îndeosebi în Banat și Crișana precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ploaie, condiții în care, pe suprafețe mici vor fi depuneri de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil la începutul intervalului apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură unde la rafală se vor depăși 80…100 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada, iar la viteze mai mici local în nord-est, și pe arii restrânse în sud-vest și centru. Temperaturile minime se vor situa între -7 și 2 grade.

În vestul, centrul și nordul țării, ziua cerul va fi variabil și doar izolat, în special la munte trecător va ninge slab, iar noaptea, înnorările se vor accentua și aria precipitațiilor se va extinde treptat. Va ninge dar trecător, cu o probabilitate mai mare în Banat și Crișana, precipitațiile vor fi și sub formă de ploaie și lapoviță, condiții în care, izolat vor fi depuneri de polei. Pe arii restrânse, cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate în nord-vest și în zona Munților Apuseni. În restul teritoriului, cerul, mai mult senin în prima parte a intervalului va avea înnorări noaptea, însă probabilitatea pentru precipitații va fi redusă. La munte vor fi intensificări ale vântului, iar în zona înaltă, îndeosebi a Carpaților Orientali, mai ales în a doua parte a intervalului vântul va sufla tare, cu peste 100 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. În restul teritoriului, vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare, ziua local în est și pe arii restrânse în sud-vest și centru, iar noaptea în nord-vest. Temperaturile maxime se vor situa între -4 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și 0 grade.

Vremea la munte 29 ianuarie

Cerul va avea înnorări temporare în timpul zilei, când va ninge pe arii restrânse. În a doua parte a intervalului, înnorările se vor accentua și local va ninge, iar în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, cantitățile de precipitații vor fi însemnate. Vântul va avea intensificări, iar la altitudini mari, mai ales în Carpații Orientali, pe parcursul nopții va sufla tare, cu peste 100 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Valorile termice vor scădea ușor față de ziua anterioară.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.