September 17, 2021

Vremea 9 aprilie – 6 mai 2019, cum va fi vremea de Paşte şi 1 Mai

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 9 aprilie – 6 mai. Specialiştii au anunţat cum va fi vremea de Paşte şi 1 Mai.

Potrivit prognozei ANM, săptămâna aceasta vremea se răceşte şi plouă în majoritatea regiunilor. Mai cald va fi în regiunile centrale, vestice și nord-vestice.

Meteorologii spun că în ziua de Florii, duminică, 21 aprilie, vremea va fi frumoasă în toată ţara, cu maxime ce vor atinge 21 de grade Celsius. Mai rece va fi pe litoral.

Şi, cum din bătrâni se spune că aşa cum va fi vremea de Florii, aşa va fi şi în ziua de Paşte, ne putem aştepta ca temperaturile să fie generoase în ziua de Înviere.

Vremea 9 – 15 aprilie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile centrale, vestice și nord-vestice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea sudică a teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei, posibil deficitare în regiunile nordice.

Prognoza meteo de Florii (15 – 22 aprilie 2019)

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile vestice și nordice și apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

Vremea de Paşte ( 22 – 29 aprilie 2019)

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo de 1 mai ( 29 aprilie – 6 mai 2019)

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în cea mai mare parte a teritoriului, potrivit ANM.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.