Dental Alliance
April 19, 2024

Vulpitele Galbene-vicecampioane naționale U17 !

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Echipa de junioare U17 a clubului nostru a obținut o performanță remarcabilă în cadrul turneului desfășurat la Râmnicu Vâlcea, revenind acasă cu medalia de argint. Această realizare notabilă nu doar consolidează prestigiul clubului, ci și aduce mândrie și recunoaștere micului oraș moldav în lumea sportului.

Competiția a adunat cele mai talentate echipe de junioare U17 din întreaga țară, iar fetele noastre au demonstrat o determinare și abilități extraordinare pe parcursul întregului turneu. În clasamentul final, echipa noastră s-a clasat pe locul 2, fiind învinsă doar de Politehnica Timișoara, care a ocupat prima poziție.

Învingătoarele, Vulpitele Galbene Roman, au reprezentat cu demnitate orașul nostru, dovedind că performanța și excelența nu sunt rezervate doar marilor orașe. Această performanță a junioarelor noastre demonstrează faptul că talentul și munca grea pot aduce succesul în orice colț al țării.

Pe podiumul competiției s-au mai clasat echipa Fair Play București pe locul 3 și Olimpia Cluj pe locul 4. Toate aceste echipe și-au demonstrat calitățile și spiritul competitiv pe parcursul turneului, contribuind la o competiție de înalt nivel.

Clubul nostru este mândru de junioarele noastre și de performanța lor excepțională. Echipa lor de antrenori și suporterii au fost alături de ele pe toată durata turneului, oferindu-le sprijin și încurajări necondiționate. Această medalie de argint este doar începutul unei cariere promițătoare pentru aceste tinere sportive talentate și determinate să atingă noi înălțimi în lumea fotbalului feminin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.