Dental Alliance
October 1, 2023

Accident feroviar în Roman. Bărbat călcat de tren

1
YRY Residence

Restaurant Portofino

Un tragic accident feroviar a avut loc astăzi în orașul Roman, în urma căruia un bărbat de aproximativ 50 de ani a suferit amputarea unei mâini și a unui picior. Autoritățile locale au fost alertate imediat, iar o ambulanță se află în drum spre locul incidentului pentru a acorda asistență medicală de urgență.

 

Martorii oculari ai accidentului au sunat imediat la serviciul de urgență, iar dispecerul a mobilizat o echipă de intervenție formată din paramedici și medici specializați în traumatologie. Ambulanța a fost trimisă la fața locului pentru a acorda primul ajutor bărbatului rănit și pentru a evalua gravitatea leziunilor suferite.

Autoritățile feroviare au demarat o investigație pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. În același timp, poliția a instituit o perimetrare în zonă pentru a asigura siguranța traficului și pentru a facilita cercetările.

Ne exprimăm profund regretul față de incidentul tragic și transmitem gândurile noastre de compasiune și încurajare către familia bărbatului rănit. Vom reveni cu informații suplimentare pe măsură ce acestea vor deveni disponibile.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

1 thought on “Accident feroviar în Roman. Bărbat călcat de tren

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap