Ziua Copilului, serbată și anul acesta la Condor Resort

În ciuda vremii nefavorabile, Condor Resort a organizat și anul acesta, serbările specifice Zilei Copilului. În seria evenimentelor s-a aflat și Cupa Condor la Fotbal, ajunsă deja la ce-a de a treia ediție, pentru care s-au înscris, anul acesta, nu mai puțin de 18 echipe, 17 din județul Neamț și una din județul Iași.

Chiar și atunci când ploaia, pornită pe neașteptate, a amenințat buna desfășurare a Zilei Copilului, reprezentanții Condor Resort au găsit o variantă: copiii s-au distrat, folosind mesele de biliard unde, timp de câteva zeci de minute – cât a durat potopul – au încercat să descopere tainele acestui sport.

După ce vremea s-a mai îmbunat, tinerii au ieșit in spațiul dedicat activităților prevăzute în program și serbarea a continuat. Pe șângă Cupa Condor la Fotbal, copiii au putut participa la concursuri de cântat și de dansat sau concursuri de orientare. La ora redactării materialului, din păcate, asfaltul ud din cauza ploii nu a permis desfășurarea concursului de desene pe asfalt, nici accesul la piscină, care ar fi fost gratuit, pe durata întregii zile.

Vom reveni, spre seară, cu încă un material, în care să anunțăm clasamentul Cupei Condor la Fotbal. Deocamdată, urmăriți, mai jos, cum s-a prezentat prima parte a Zilei Copilului, la Condor Resort.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.