Dental Alliance
November 29, 2023

Accident cu mai mulți răniți petrecut aseară, în Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 2 noiembrie, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Reconstrucției, în localitatea Horia. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din Horia, se deplasa pe strada Reconstrucției, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Valea Ursului.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 50 de ani și a altor patru pasageri cu vârste cuprinse între 5 luni și 65 de ani, din ambele autoturisme. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier. (foto generic)

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap