Dental Alliance
September 27, 2023

Accident în Roman, victima, o copilă de 5 ani

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Bogdan Dragoș, în municipiul Roman.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 45 de ani, din Roman conducea un autoturism, în municipiul Roman, ar fi surprins și accidentat, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale, o minoră de 5 ani, din Gâdinți, care se afla angajată în traversarea străzii prin loc nepermis, rezultând rănirea acesteia.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

*

Pentru a evita implicarea celor mici în evenimente rutiere, atunci când vă deplasați alături de ei, în calitate de pietoni, polițiștii vă recomandă:

– acordați atenție în permanență celor mici;
– evitați să permiteți copiilor să se deplaseze în apropierea părții carosabile;
– explicați-le riscurile la care se expun, dacă traversează strada în fugă sau prin loc nepermis;

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap